Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Produse cosmetice pt. remodelare corporala Cosmedica
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Depunerile inestetice pot fi acum îndepartate cu ajutorul unui aparat cu ultrasunete de joasa frecventa.

Noua tehnica poate fi folosita pe zonele "carnoase", cum sunt bratele, coapsele, fesele, gleznele, genunchii, gambele, burta... etc! Gambele groase se pot remodela acum fara mari probleme.

Cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa (25-40 Khz) care datorita presiunii pe care o genereaza rupe membranele celulelor adipoase.

Odata dezintegrata celula adipoasa, tot continutul eliberat prin spargerea ei (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Folosind aceasta noua metoda de slabire in numai citeva sedinte de tratament se poate realiza un nou contur corporal.

Efectele produse de cavitatie:
Inca de la inceput se poate observa o intensa actiune lipo (dezintegrarea tesutului adipos) si o progresiva remodelare a profilului corporal pe linga reducerea consistentei masei adipoase. La toate acestea se adauga disparitia aspectului de coaja de portocala cu eliminarea clasicilor "noduli celulitici", o buna oxigenare si revascularizare a tesutului subcutanat, cu o reactivare a microcirculatiei periferice si al drenajului lichidelor stagnante si nu in ultimul rand o imbunatatire a tonusului si elasticitatii pielii.

Ce simte clientul in timpul tratamentului?
Tratamentul este placut si comfortant.

Pentru ce aceasta metoda este de preferat liposuctiei?
Aceasta metoda de slabire este o alternativa non invaziva si non agresiva a liposuctiei. Nu se simte durere, nu exista complicatii sau timpi de recuperare, este mai putin costisitoare si nuinterfereaza cu activitatile cotidiane ale clientului.

Cate sedinte de tratament sunt necesare pentru a obtine bune rezultate?
Numarul sedintelor de tratament difera de la individ la individ. Operatorul estetic efectueaza o atenta analiza corporala a fiecarui client pentru a personaliza tratamentul in functie de necesitatile individuale.In mod normal se efectueaza 4/10 sedinte de tratament/zona

Cat dureaza o sedinta de tratament si dupa cate sedinte se vad rezultatele?
O sedinta de tratament dureaza 100 de minute. Tratamentul este localizat, lucrandu-se pe zonele cu probleme, 30 minute cu cavitatie apoi se continua cu ultrasunete 30 de minute, acesta din urma avind actiune drenanta. Ultima faza a tratamentului consta in efectuarea drenajului limfatic la un aparat special conceput pentru acest lucru ( 40 de minute ). Dupa a treia/patra sedinta de tratament se poate observa o reducere evidenta a masei adipoase.

Care sunt contraindicatiile?
Astm brosic, cancer, tumori , tromboflebita, hipertrigliceridemie, steatoza hepatica sau orice afectiune a ficatului, pietre la rinichi, leziuni dermatice, boli de piele, epilepsie, boli cardiace, purtatoare de pace-maker, afectiuni vasculare grave, tija metalica, interventii chirurgicale recente (5-6 luni), sarcina, alaptare.

Ce trebuie sa faca clientul?
Persoanelor care se supun tratamentului cu cavitatie li se recomanda: un regim alimentar corect, sa desfasoare usoare activitati fizice, sa bea 2 litri de apa zilnic .Toate acestea pentru a se obtine un maxim de rezultate.
Cu o zi inainte de tratament sa nu consume grasimi si sa tina o dieta bazata numai pe alimente cu un continut mic de grasimi. 72 de ore dupa tratament este interzis sa se consume alimente cu un continut mare de grasimi. Este foarte important sa se consume si o cantitate mare de lichide(ceai neindulcit sau apa plata)!

De ce? Pentru ca la fiecare sedinta colesterolul si trigliceridele eliberate se vor descarca in ficat si rinichi. Astfel aceste organe se vor incarca ca dupa o masa cu foarte multe grasimi.
Odata obtinute bune rezultate ce trebuie facut pentru mentinerea acestor rezultate ?La sfirsitul ciclului de tratamente se recomanda un tratament de mentinere la fiecare 3 luni.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura