Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tratament facial Oxigeneo Neorevive / Neobright + tripollar
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Oxygeneo – respiră viaţă nouă în pielea ta

Pollogen introduce o nouă epocă în domeniul tratamentelor faciale.

Un concept revoluţionar care utilizează mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior.

Acest concept unic, OxyGeneo TechnologyTM, este inspirat de cunoscutele puteri vindecătoare ale izvoarelor calde naturale.

Izvoarele calde sunt cunoscute pentru concentraţia lor mare de dioxid de carbon ce ajută la stimularea oxigenului din piele.

Tehnologia OxyGeneo stimulează efectele izvoarelor calde şi îţi aduc puterea de vindecare hrănitoare şi regeneratoare a naturii prin declanşarea unei reacţii în corp care direcţionează oxigenul către zona tratată, permiţând o absorbţie optimă de nutrienţi regeneranţi.
OxyGeneo de asemenea curăţă şi exfoliează stratul exterior al pielii.

Combinaţia de oxigenare a pielii şi exfoliere lucrează împreună pentru a re-energiza, restaura strălucirea şi pentru a crea un ten hrănit, echilibrat şi sănătos.

Cum funcţionează:
Efectul OxyGeneo este creat atunci când elementul nostru unic Capsugen şi gelul bogat în nutrienţi intră în contact unul cu altul pe suprafaţa pielii.

OxyGeneo iniţiază o curăţire şi o exfoliere eficiente. El produce mai apoi nenumărate bule pe minut, bogate în C02 care explodează delicat pe suprafaţa pielii. Acest mediu bogat în C02 induce un efect psihologic numit Efectul Bohr. Corpul răspunde astfel:

- Trimite sânge bogat în O2 către zona respectivă
- Creşte fluxul capilarelor de sânge
- Creşte metabolismul celulelor pielii
Rezultatul dorit: absorbţia optimă în pielei a ingredientelor active.

Este singura tehnologie care desfăşoară 3 acţiuni vitale în mod simultan:

1. Curăţire şi exfoliere eficiente.
2. Oxigenare natural a pielii din interior.
3. Infuzie de nutrienţi activi în epidermă.
OxyGeneo permite exfolierea stratului exterior al pielii cu oxigenarea ţesutului din interior, ducând la o absorbţie optimă a nutrienţilor activi.

Ca şi rezultat, textura pielii este mai rafinată şi mai hrănită, per total tenul este mai neted şi mai luminos, şi în acelaşi timp echilibrat şi strălucitor.
Din Gura in Gura